Met dank aan

NIK Limburg & Zuidoost-Brabant is tot stand gekomen dankzij subsidies van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn & Sport en een aantal fondsen. Hieronder vindt u een overzicht van deze fondsen.

Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

Het ministerie dat zich inzet voor een gezond Nederland. Dit doen ze door te zorgen dat er genoeg voorzieningen zijn op het gebied van zorg, welzijn en sport voor ouderen, jongeren en mensen met een handicap.

Meer informatie?

Kijk op www.rijksoverheid.nl

Stichting Dioraphte

Stichting Dioraphte is een vermogensfonds dat goede doelen steunt in zes landen: Nederland, Ethiopië, Kenia, Oeganda, Zuid-Soedan en Malawi. 

Meer informatie?

Kijk op www.dioraphte.nl

Innovatiefonds Zorgverzekeraars

Een fonds dat wil bijdragen aan oplossingen van actuele knelpunten in de gezondheidszorg door binnen gekozen jaarthema’s projecten te steunen die de zorg beter, eenvoudiger en slimmer maken.

Meer informatie?

Kijk op www.innovatiefondszorgverzekeraars.nl

Janivo Stichting

De Janivo Stichting biedt financiële steun aan projecten voor kinderen en jongeren op het gebied van maatschappij, kunst en wetenschappelijk medisch onderzoek.

Meer informatie?

Kijk op www.janivostichting.nl

ZonMw

ZonMw financiert gezondheidsonderzoek en stimuleert het gebruik van de ontwikkelde kennis. Daarmee dragen ze bij aan het verbeteren van de zorg en gezondheid.

Meer informatie?

Kijk op www.zonmw.nl

Blijf op de hoogte!

Lees over de laatste ontwikkelingen in de kinderpalliatieve zorg.

Kenniscentrum Kinderpalliatieve Zorg

De NIK zijn aangesloten bij het Kenniscentrum Kinderpalliatieve Zorg.

logo groot